26 Μαΐου 2009

Ποδηλατοβόλτα Ιουνίου '09


Γειά σε όλους! Η επόμενη ποδηλατοβόλτα θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουνίου, στις 18:30 στο κλασσικό μέρος συνάντησης, στην Πλατεία Ελευθερίας. Ας αφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι το Ι.Χ. στο σπίτι μας για να περπατήσουμε και να ποδηλατήσουμε. Καλό θα μας κάνει και όχι κακό.
Στα κοντά θα κανονίσουμε και συνέλευση για να οργανώσουμε κάποιες δράσεις, όπως συλλογή υπογραφών για να "πιέσουμε" κάπως την δημοτική αρχή για θέματα πεζών και ποδηλατών.

1 σχόλιο:

ενα ποδηλατικο ζευγαρακι είπε...

Η ελληνικη πραγματικότητα ταξιδεύει προς το όνειρο...φωνάζει συνθηματικά η νέα καταπληκτική αφίσα...Η Δραμινη ομαδα της ποδηλατοβόλτας μας εκπλήσει ακόμη μιά φορά με αύτη την τόσο ζωντανή και γεμάτη θέληση αφίσα :)..εδω..στην κρήτη..ο καιρος υπήρξε βροχεριός τώρα τελευταία..αρκετά στενάχωρος..σαν μικρός χειμώνας..ομως πάντα μετά τον χειμώνα έρχεται η άνοιξη..και η άνοιξη που ήρθε προμυνύεται καλύτερη από ποτε...μέσα απο τα σύννεφα ξεπρόβαλε ενα μεγάλο λαμπερό ουράνια τόξο..χρώματα καθαρά και ξάστερα..ένα ουράνιο τόξο χαρούμενο..που σαν το κοιτάς σε γεμίζει μια χαρούμενη διάθεση για ζωή!
¨Ενα πλατύ χαμόγελο ζωγραφίζεται στα προσωπά μας..τώρα πιά ξέρουμε οτι όλα πηραν την πάνω βόλτα...
¨Ενα ξαναερωτευμένο ποδηλατικό ζευγαράκι απο την κρήτη...καλές βόλτες παιδιά..