23 Φεβρουαρίου 2013

7η Κυριακάτικη Εκδρομή 2013 

 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013
Προορισμός Κεφαλάρι
Συνάντηση 10:30
Αναχώρηση 11:00
Πλατεία Ελευθερίας


Συνεχίζουμε τις ποδηλατικές μας εκδηλώσεις, έτσι λοιπόν και την Κυριακή 24/2/2013 θα διεξαχθεί η 7η Κυριακάτικη Εκδρομή με τα ποδήλατα για το 2013. Η συνολική διαδρομή θα είναι περίπου 36 χλμ., είναι όλη ασφάλτινη και η πορεία είναι η εξής: Δράμα - Μικροχώρι - Φτελιά - Δοξάτο - Άγιος Αθανάσιος - Κάτω Κεφαλάρι - Άνω Κεφαλάρι κι επιστροφή στη Δράμα από τον ίδιο δρόμο (ή μέσω Δοξάτου - Χωριστής). Βαθμός δυσκολίας: σχετικά εύκολη επίπεδη διαδρομή.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Η εκδρομή είναι για συμμετέχοντες άνω των 16 ετών λόγω της μεγάλης απόστασης και της πολλής κίνησης στους δρόμους που θα κινηθούμε.

Συνάντηση στις 10.30πμ στην Πλατεία Ελευθερίας και αναχώρηση στις 11.00πμ. Να έχετε μαζί σας απαραίτητα άφθονο νερό, ανταλλακτική σαμπρέλα και φυσικά κατάλληλο ρουχισμό για την εποχή. (Μπορείτε να έχετε μαζί σας κολατσιό, καφέ ή ότι άλλο νομίζετε).

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στις εκδρομές μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.

Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, γνωρίζει τις δυνατότητες του και αν θα μπορέσει να αντέξει τη συνολική απόσταση των 36 χλμ.

Η διαδρομή για το Άνω Κεφαλάρι σε χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: