03 Απριλίου 2013

Κυριακή 14/4/2013
12η Κυριακάτικη Εκδρομή 2013 - ΜααράςΣυνεχίζουμε τις ποδηλατικές μας εκδηλώσεις, έτσι λοιπόν και την Κυριακή 14/4/2013 θα διεξαχθεί η 12η Κυριακάτικη Εκδρομή με τα ποδήλατα για το 2013. Η συνολική διαδρομή θα είναι περίπου 52 χλμ., είναι όλη ασφάλτινη και σχεδόν επίπεδη με 2-3 μικρές ανηφορίτσες και η πορεία είναι η εξής: Δράμα - Σταυρός - Προσοτσάνη - Κοκκινόγεια - Γραμμένη - Αγγίτης, όπου και θα κάνουμε τη στάση μας στο Μααρά. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε μέσω Πηγών - Κοκκινογείων - Προσοτσάνης - Σταυρού και Δράμα.(όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μία επίσκεψη στο σπήλαιο του Μααρά).

                       ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!!!!!

Η εκδρομή είναι για συμμετέχοντες άνω των 16 ετών λόγω της μεγάλης απόστασης και της πολλής κίνησης στους δρόμους που θα κινηθούμε.

Συνάντηση στις 9.00πμ στην Πλατεία Ελευθερίας και αναχώρηση στις 9.30πμ. Να έχετε μαζί σας απαραίτητα άφθονο νερό, ανταλλακτική σαμπρέλα και φυσικά κατάλληλο ρουχισμό για την εποχή. (Μπορείτε να έχετε μαζί σας κολατσιό, καφέ ή ότι άλλο νομίζετε).

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στις εκδρομές μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.

Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, γνωρίζει τις δυνατότητες του και αν θα μπορέσει να αντέξει τη συνολική απόσταση των 52 χλμ.Δεν υπάρχουν σχόλια: