14 Φεβρουαρίου 2014



Πρωτοβουλία Πεζών-Ποδηλατών Δράμας
4η Κυριακάτικη Εκδρομή με τα ποδήλατα για το 2014
Kυριακή 16/2/2014
Συνάντηση στην Πλατεία Ελευθερίας Δράμας στις 9.30πμ (αναχώρηση στις 10.00πμ)
Προορισμός: Αγορά Δράμας (συνολική απόσταση 38χλμ)


Συνεχίζουμε τις ποδηλατικές μας εκδηλώσεις, έτσι λοιπόν και την Κυριακή 16/2/2014 θα διεξαχθεί η 4η Κυριακάτικη Εκδρομή με τα ποδήλατα για το 2014. Η συνάντησή μας θα είναι στις 9.30πμ στην Πλατεία Ελευθερίας και θα αναχωρήσουμε στις 10.00πμ. Το δρομολόγιο έχει ως εξής: Δράμα - Χωριστή - Αδριανή - Αγορά - Κύργια - Αγ. Αθανάσιος - Δοξάτο - Δράμα. Στην Αγορά θα γίνει στάση για ξεκούραση καθώς και όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Πάρκο Αρπακτικών Πτηνών και να παρακολουθήσει την επίδειξη από τον γερακάρη Κων/νο Ελευθεριάδη. (Περισσότερα   www.arpaktika.gr ) Η τιμή του εισιτηρίου για τους ποδηλάτες της πρωτοβουλίας είναι μειωμένη. Η διαδρομή είναι όλη ασφάλτινη (με ανηφορικές κλίσεις στο τμήμα από την Αδριανή μέχρι την Αγορά) και η πορεία είναι περίπου 38 χλμ συνολικά.


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ για άλλη μία φορά ότι στις εκδρομές και στις ποδηλατοπορείες δεν κάνουμε αγώνες, δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα φτάσει πρώτος κάπου, αλλά πηγαίνουμε σαν μια ομάδα, βοηθούμε όποιον ή όποια έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω!!!!!

Όποιος θέλει να τρέξει με το δικό του ρυθμό, μπορεί να ξεκινήσει αργότερα και να μας συναντήσει στην πορεία.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Η εκδρομή είναι για συμμετέχοντες άνω των 14 ετών λόγω της μεγάλης απόστασης και της πολλής κίνησης στους δρόμους που θα κινηθούμε.

Συνάντηση στις 9.30πμ στην Πλατεία Ελευθερίας και αναχώρηση στις 10.00πμ. Να έχετε μαζί σας τον απαραίτητα εξοπλισμό, κράνο, ανοιχτόχρωμο ρουχισμό, φωσφορούχο γιλέκο, άφθονο νερό,, ανταλλακτική σαμπρέλα. (Μπορείτε να έχετε μαζί σας κολατσιό, καφέ ή ότι άλλο νομίζετε).

Σας παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας από πριν (αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες ρύθμιση σέλας) ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στις εκδρομές μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου. Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια. Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος-τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.
Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, γνωρίζει τις δυνατότητες του και αν θα μπορέσει να αντέξει τη συνολική απόσταση των 38χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: