16 Φεβρουαρίου 2014


Κυριακή 16/2/2014
4η Κυριακάτικη Εκδρομή με τα ποδήλατα για το 2014
Προορισμός: Αγορά Κυργίων
Eπίσκεψη στο Πάρκο Αρπακτικών Πτηνών

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η κυριακάτικη εκδρομή μας για το 2014. Προορισμός μας ήταν η Αγορά Κυργίων, όπου επισκεφθήκαμε το Πάρκο Αρπακτικών Πτηνών και είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την επίδειξη από τον γερακάρη κύριο Κων/νο Ελευθεριάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας παρείχε. Σύμμαχος στην σημερινή μας βόλτα ήταν ο ανοιξιάτικος καιρός, κάτι που ευχαρίστησε και την παρέα μας με τους 15 συμμετέχοντες άντρες και γυναίκες. Η επόμενη μας συνάντηση είναι την τετάρτη 19/2/2013 για την καθιερωμένη τεταρτιάτικη νυχτερινή ποδηλατοπορεία στη Δράμα. Συνάντηση στην πλατεία ελευθερίας στις 6.30μμ και αναχώρηση στις 7.00μμ.
































































































2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είμαι ένας συνταξιούχος τραπεζίτης που εργάζεται η καρδιά με την τράπεζά μου. Έχω πολλά χρήματα στο λογαριασμό μου και την ανησυχία μου είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να μην έχουν τα μέσα για να ολοκληρώσουν το έργο τους, θα βοηθήσει τους ανθρώπους σοβαρή και ειλικρινής, ο οποίος μπορεί να αποπληρώσει ένα δάνειο στην κανονική ώρα. I προσφέρουν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια από το 2000 ΕΥΡΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ και πέρα. Ακμή μου γίνεται με τιμή από 3 έως 5%. Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μου cassandrabazarov@gmail.com

Unknown είπε...

Γεια σας κυρίες και κύριοι. Πώς είσαι;
Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο (πίστωση) να καλυφθεί μέρος των αναγκών τους; Προσφέρουμε τα δάνεια σε οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος και σοβαρά.
Προσφέρουμε:
προσωπικά δάνεια
εμπορικά δάνεια,
δάνεια για έργα
Μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τα χρέη και τους λογαριασμούς σας και να κάνετε ειρηνευτικό σχέδιο τους.
Είστε πραγματικά στην ανάγκη τότε επικοινωνήστε μαζί μας για 2000 έως 5.000.000 ευρώ τα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% έως 5% μέσα σε 72 ώρες. Η διεύθυνση μας είναι: r0juancarlos1977@gmail.com